lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kevät vai talvi?

Aurinkokapselit
Käsittämätöntä miten voi ilma muuttua ihan päivässä. Eilen aurinko paistoi eikä lumesta ollut tietoakaan. Tulppaanit nousivat kukkapenkistä ja leskenlehdet kukkivat tienvarsilla, mutta kun tänään aamulla heräsin ulkona oli 5cm lunta ja sitä tuli vain lisää. Eilen jo nautin täysin rinnoin keväästä mutta lumi pilasi kaiken. Minusta kevät olisi jo voinut tulla.

Vielä ennen tätä lunta aloin jo ajattelemaan kesän ja kevään aurinkoa ja miten siltä olisi hyvä suojautua. Anoppini oli joskus ajat sitten jutellut aurinkokapseleista, jotka sisältävät betakaroteenia. Niiden pitäis suojata ihoa jotenkin palamiselta. Myös työkaverini puhui näistä eräänä päivänä ja ajattelin että niissä on oikeasti oltava jotain.

Kävin hommaamassa sitten tämän kaltaisia kapseleita. Ajattelin kokeilla nyt näitä ja katsoa miten nyt ihoni näihin reagoi. Paketissa luki että 2-3 viikkoa ennen esim ulkomaan matkaa näitä olisi hyvä syödä, mutta työkaverini sanoi että syö näitä ympäri vuoden. Nämä ovat myös parantaneet hänen ihoaan kuulemma. Itse ajattelin näitä nyt syödä ainakin elokuun loppuun asti.

Minun omassa ihossani ei nyt niinkään ole muita ongelmia ollut kuin kuivuus, mutta todella vaalea ihoni on ja onnistun joka vuosi itseni aina jossain kohtaa kesällä polttamaan. Mielenkiinnolla odotan kesän aurinkoisia päiviä :)


Kävin tänään myös Helsingissä hakemassa pientä piristystä kevääseen :) katsotaan jos saisin lähipäivinä tänne jotain pientä vinkkiä siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti