lauantai 1. syyskuuta 2012

Syksy tulee

Meidän pikku neiti on jo istunut kuukauden verran, vaikka vasta pian täyttää 7 kuukautta. Neuvolassakin hänellä sanottiin olevan kova kiire jo liikkeelle. Konttaa hän ei kyllä vielä osaa, mutta osaa jo nousta kuitenkin konttaus asentoon. Peruuttaminen kyllä sujuu, kun makaa vatsallaan lattialla ja työntää itseään taakse päin. Hän on myös kova pyörimään lattialla akselinsa ympäri ja touhuaamaan kaiken laista. Pieniltä kolhoiltakaan ei siis olla aivan vältytty. Ihana kyllä seurata hänen kehitystään.

Mutta kyllä se aika rientää nopeaan. Vasta kun satoi lunta helmikuun 9. päivä ja pieni prinsessamme syntyi. Aurinkokin paistoi ja oli 25 astetta lämmintä ja nyt ovat jo ilmat viilenneet ja kylmä tuuli puhaltaa. Yhtä pian pikkaseni on pian vuoden ja niin sanottu vauva aika on ohi.

Kävimme eilen mummun kanssa ostoksilla ja ostimme välikausi haalarin pikku neidille. Kyllä sen haalarin löytäminen voi sitten olla vaikeaa. Kävimme varmasti kymmenen eri kauppa ja lopulta löysimme Polarn o. Pyretistä nätin punaisen haalarin, jossa oli irroitettava fleece vuori. Monessa kaupassa kyllä oli talvihaalareita, mutta ei välikausi haalareita. Ostavatko ihmiset kaikki välikausi haalarit jo keski kesällä? Olenko minä niin jäljessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti